Ik zal me even voorstellen:

Mijn naam is Shirley Rademaker, 36 jaar en moeder van een zoon en een dochter. Samen met onze honden Tyson, Rico en Mikey wonen wij in Den Helder.

Mijn hart ligt al van jongs af aan bij dieren. Als m’n ouders me vroeger kwijt waren zat ik standaard in het weiland verderop tussen de paarden. Of was ik aan de wandel met de hond van de buren. Ik heb ook altijd dieren om me heen gehad van hamsters, konijnen, vissen, vogels, paarden en natuurlijk ook honden.

Ik heb m’n opleidingen in Schagen op het Clusicus college te Schagen en het NHB in deurne gevolgd en verschillende stages bij dierenartsen. Ik ben nu al weer meer dan 10 jaar met honden bezig. Niet alleen van mezelf maar ook van vrienden en buren. Dat heeft me nu ook gebracht om van m’n hobby m’n beroep te maken.

Ik wil me graag verder ontwikkelen en nog beter m’n honden in de groepen kunnen begeleiden maar ook hun baasjes. Daarom ga ik in oktober de cursus ‘honden gedragsdeskundige’ volgen bij Anniek Winters. Zij heeft haar opleidingen gedaan bij Ceasar Millan.

Tevens ga ik in november starten met de opleiding Hondengedragstherapeut en Puppycoach. Dit is een erkende opleiding en dan zal ik ook worden opgenomen in het register van de Nederlandse Vereniging van Hondenspecialisten

De Bus:

Shirley ’s Daily Dog Care haalt u hond op met de bus. Een Volkswagen Transporter L2 dit is een verlengde versie.

Achterin de bus zijn 4 grote professionele op maat gemaakte kennels met dikke rubberen antislip matten waar de honden afzonderlijk in kunnen. In de tussenruimte ligt ook een dikke anti slip mat en is er plaats voor de grotere honden. De bus is voorzien van airco, dakventiatie en luchtfilters in de vloer zodat er een constante doorvoer is van frisse lucht. Op deze manier zitten de honden op warme en koude dagen comfortabel in de bus.