Ik zal me even voorstellen:

Ik ben Shirley, woonachtig in Den Helder met mijn 2 kinderen en onze honden

In 2017 ben ik begonnen met de uitlaatservice. En heb het grootste geluk dat ik van m’n hobby mn beroep heb kunnen maken. En ga ik iedere dag met veel plezier op pad met de honden.

 

Ik wil me graag verder ontwikkelen en nog beter m’n honden in de groepen kunnen begeleiden maar ook hun baasjes. Daarom volg ik meerdere cursussen en opleidingen. Tevens ben ik erkend Leerbedrijf via het SBB en kunnen scholieren bij mij stage lopen.

Afgeronde opleidingen en cursussen:

Hondengedragsdeskundige bij Anniek Winters.

Cursus Vechtende honden uit elkaar halen en dan. Aan de Tinley Academie.

Cursus EHBO bij honden in de praktijk. Aan de Tinley Academie.

Vakbekwaam houder van honden katten. Aan het zone College.

In februari zal ik gaan starten met de opleiding Kynologisch Instructeur, aan de Tinley Academie.

 

De Bus:

Shirley ’s Daily Dog Care haalt u hond op met de bus. Een Volkswagen Transporter L2 dit is een verlengde versie.

Achterin de bus zijn 4 grote professionele op maat gemaakte kennels met dikke rubberen antislip matten waar de honden afzonderlijk in kunnen. In de tussenruimte ligt ook een dikke anti slip mat en is er plaats voor de grotere honden. De bus is voorzien van airco, dakventiatie en luchtfilters in de vloer zodat er een constante doorvoer is van frisse lucht. Op deze manier zitten de honden op warme en koude dagen comfortabel in de bus.