Ik zal me even voorstellen:

Mijn naam is Shirley Rademaker, 37 jaar en moeder van een zoon en een dochter. Samen met onze honden Tyson, Rico en Mikey wonen wij in Den Helder.

Mijn hart ligt al van jongs af aan bij dieren. Als m’n ouders me vroeger kwijt waren zat ik standaard in het weiland verderop tussen de paarden. Of was ik aan de wandel met de hond van de buren. Ik heb ook altijd dieren om me heen gehad van hamsters, konijnen, vissen, vogels, paarden en natuurlijk ook honden.

Ik heb m’n opleidingen in Schagen op het Clusicus college te Schagen en het NHB in deurne gevolgd en verschillende stages bij dierenartsen. Ik ben nu al weer meer dan 10 jaar met honden bezig. Niet alleen van mezelf maar ook van vrienden en buren. Dat heeft me nu ook gebracht om van m’n hobby m’n beroep te maken.

Ik wil me graag verder ontwikkelen en nog beter m’n honden in de groepen kunnen begeleiden maar ook hun baasjes. Daarom volg ik meerdere cursussen en opleidingen. Tevens ben ik erkend Leerbedrijf via het SBB en kunnen scholieren bij mij stage lopen.

Afgeronde opleidingen en cursussen:

Hondengedragsdeskundige bij Anniek Winters.

Cursus Vechtende honden uit elkaar halen en dan. Aan de Tinley Academie.

Cursus EHBO bij honden in de praktijk. Aan de Tinley Academie.

Vakbekwaam houder van honden katten. Aan het zone College.

In februari zal ik gaan starten met de opleiding Kynologisch Instructeur, aan de Tinley Academie.

 

De Bus:

Shirley ’s Daily Dog Care haalt u hond op met de bus. Een Volkswagen Transporter L2 dit is een verlengde versie.

Achterin de bus zijn 4 grote professionele op maat gemaakte kennels met dikke rubberen antislip matten waar de honden afzonderlijk in kunnen. In de tussenruimte ligt ook een dikke anti slip mat en is er plaats voor de grotere honden. De bus is voorzien van airco, dakventiatie en luchtfilters in de vloer zodat er een constante doorvoer is van frisse lucht. Op deze manier zitten de honden op warme en koude dagen comfortabel in de bus.